29. April 2017 · Write a comment · Categories: Uncategorized
Split from this thread.

Where is the private area of this moderator?

Where will I find the file on my computer to do the FiddlerCap trace?

I have 6 WLM accounts using IMAP servers and none of them are working.

They freeze, won't send emails, it deletes some emails when I put my mouse on them and have to go to Outlook online to retrieve deleted messages, can't move emails to folders and I get error messages all the time such as 'can't connect to IMAP server, server terminated the connection, or

Message could not be displayed

Windows Live Mail encountered an unexpected problem while displaying this message. Check your computer for low memory or low disk space and try again.

.or

Unable to send or receive messages for the Live account. Header download for the '  3rd July 2014' folder did not complete. Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity.

Server Response: Your IMAP command could not be sent to the server, due to non-network errors. This could, for example, indicate a lack of memory on your system.
Server: 'imap-mail.outlook.com'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0E
Protocol: IMAP
Port: 993
Secure(SSL): Yes

Then it keeps updating the database or moving messages which takes a long time and freezes all the accounts.

I can't open emails. 

I get the Message could not be displayed. 

If I close WLM, then it sends the emails in the Outbox sometimes but not all the time.

I clear the cache all the time so it's not low memory.

I changed my password for one of them and the window keeps popping up with the address and password to connect.

I click on it and the window appears again.

I changed server settings to incoming: imap-mail.outlook.com

Outgoing: smtp-mail.outlook.com as WLM was completely unstable.

Now it's exactly the same.

The advice from Microsoft for changing the server settings was incorrect BTW.

Nortons gave me the correct ones above in bold.

I have this problem after the last Windows update.

The update before this one changed the server settings and WLM didn't work.

I changed the settings and it did work until the last update.

I won't bother updating anymore.

Are you making WLM difficult or not supporting it so we only use Outlook?

Outlook has problems too like not connecting sometimes.

I never understood having 'alias' accounts and didn't bother.

I need my accounts all displayed in WLM as each one serves a different purpose and move emails into folders in the other accounts.

I have had one account for 20 odd years.

PS: I am really jacked off having to pay for Word etc.

I only need Word.

I use Open Office.

Thanks for help in advance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *